Fjorentina dhe Olsi ishin një nga çiftet më të përfolur në edicionin e këtij viti në “Big Brother”. Ky çift jo vetëm kreu marrëdhënie seksuale brenda në shtëpi, duke bërë kështu shumë “zhurmë” e madje duke u penalizuar edhe nga “Vëllai i madh”.

Por në një intervistë e për “Pop Culture”, ajo ka treguar detaje të reja nga jeta e saj pas ndarjes me Olsin.

E pyetur për historinë me të dhe ndarjen e tyre, ajo u shpreh:

Me Olsin i kemi bërë të gjitha në shtëpi. Edhe seks kemi bërë. Por ne jemi tipa të njëjtë dhe bashkë bëjmë brom. Para disa kohësh më merrte malli për të, por tani jo më”.
Ndërkohë gazetari ka vijuar më tej duke e pyetur nëse kishte një person të ri ne jetën e saj:

Po është dikush. Nuk dua të zbuloj shumë por po them vetëm që është më i vogël se unë. Më pëlqen mishi i freskët mua”.