Në Shkup sapo ka filluar me punë ”Red District” që ndryshe njihet edhe si vendi ku blehen femrat për kënaqje të epsheve seksuale.

Qytetarët para vitrinave duken shumë të habitur nga kjo ngjarje e pazakontë në Shkup.

Vajzat në vitrina luajnë nën tingujt e muzikës në në lokal dhe ekspozojnë trupin me të brendshme.

Bëhet fjalë për aksion për të luftuar tregtinë me qeniet njerëzore.

Në afërsi të vitrinës ka forca policore kurse disa nga qytetarët edhe i ofendojnë organizatorët.