Feta Alimi prej dhomës 16D(burgu Shutkës) ju përshndet nga Zemra gjithëve, dhe uron një vitë të mbarë, shpresë dhe drejtësi për Shqipëtarët e RM-së në v.2018!
Urimin e tij e Përcjellin për opinionin djemtë e Fetahut, Hamid dhe Burim Alimi, shkruan Gazeta Lajm.

“Feta Alimi prej dhomës 16D(burgu Shutkës) ju përshndet nga Zemra gjithëve, dhe uron një vitë të mbarë, shpresë dhe drejtësi për Shqipëtarët e RM-së në v.2018!”, kanë shkruar dy djemt e Fetahut, Hamid dhe Burim Alimi.