Këtë javë në emisionin Thumb, kanë qenë të ftuar Pandi dhe Bledi Laço të cilët kanë rrëfyer mjaft gjëra të cilat nuk i kemi ditur më parë.

Veç shumë pyetjeve informuese e ngacmuese ata janë pyetur se kur ka qenë hera e funit që nuk kanë rënë dakord dhe kanë debatuar për personazhet në spektaklet e tyre.

Pandi nuk ka ngurruar të përgjigjet, kun a ka zbuluar se “molla e sherrit” kanë qenë pikërisht Aulona dhe Fatma.

“Në rastin e fundit doja që në “C’est la vie” të ishte Fatma pa Aulonën, Bledi donte Aulonën pa Fatmën, u zumë pak dhe thamë hajd se po i pranojmë të dyja”- ka thënë ai.

Mund të themi se Aulona dhe Fatma përveç “thumbave” paskan futur në sherr edhe vëllezërit.

Global