Edicioni i vitit të ardhshëm i festivalit EXIT mbahet në Novi Sad, nga 12 deri më 15 korrik

 Pas EXIT-it të “Vitit të Dashurisë“ më 2017, me ç’rast bota kujtoi vlerat themelore të vitit 1967 kur u shfaq një lëvizje revolucionare humaniste “hippie” që ndryshoi botën përgjithmonë, vitin e ardhshëm EXIT do të festojë “Jetën e të Rriturit“, një nga arritjet më të mëdha të asaj kohe – ajo që është mbi të gjitha – liria personale.

Pasi EXIT Summer of Love ka vendosur rekordin për katër festivale në vitin 2017, EXIT Freedom do të jetë përpjekja më e madhe e festivalit, jo vetëm në rajon, por edhe më gjerë, pasi do të sjell së bashku pesë festivale në Bosnjë dhe Hercegovinë, Mal të Zi, Rumani, Kroaci dhe Serbi.