Duke qenë prej më shumë se dy dekadash një prej emrave më të rëndësishëm të politikës shqiptare, ekziston një mendim i përgjithshëm se presidenti Ilir Meta është njëri shumë i pasur dhe pikërisht për këtë çështje, ia u pyet në emisionin “Xing me Ermalin.

“Njerëzit mendojnë se jeni shumë i pasur… A keni biznese?”-pyeti Mamaqi, ndërsa Meta shkriu së qeshuri publikun me përgjigjen e tij.

“Prandaj doje të më kërkoje lek borxh ti?”- u përgjigj presidenti, duke shtuar më tej se pasuria e tij më e madhe është familja, miqësia dhe fjala e dhënë, ndërsa të tjerat janë thjesht gojëdhëna.