Duke vazhduar me motivin e kaluar të ngjarjes së “Egjeli”-t, një ngjarje paralele ku gjithçka zhvillohet ndryshe në familjen Baruti, ky episod na jep një shikim më të afërt në zhvillimin e ngjarjes.

Sheqa çmallet me fshatin e tij, kujton rininë, dhe njëkohësisht është i befasuar dhe pak i çuditur nga mënyra se si kanë rrjedhur gjërat.

Dajana nuk po adaptohet me jetën e fshatit dhe mezi po pret që të kthehet në Kroaci, derisa Magjistari (Liki) po thellohet në aventurat korruptive me Komandant Ilazin.

Pa dashur të zbulojmë më tepër, ju ftojmë ta shikoni episodin e radhës së “Egjeli” dhe të njiheni më ngjarjen e paraqitur në mënyrën më të mirë nga Stupcat në GjirafaVideo: video.gjirafa.com.