Reperi i famshëm amerikan, Eminem, ka zbuluar se lë takime dhe kërkon dashurinë e re përmes aplikacionit të takimeve, Tinder.

“Është zor”, tha 45 vjeçari për Vulture.

“Që prej divorcit tim, kisha një numër takimesh dhe asgjë nuk u bë aq sa të më bënte që ta bëja publike”.

“Me takime nuk ma do se fundi”.

Kur u pyet se si një yll si ai i takon gratë tjera, përgjigja e tij ishte e thjeshtë: Tinder.