Elvana u bë kohë që jeton në Amerikë, ajo po kërkon vëmendjen ndërkombëtarë, lansoi dy këngë për tregun atje, por jo që pati atë shkëlqimin dhe suksesin që kishte në tregun vendas.

Por është ende herët të themi për suksesin atje, pasi që këngëtarja është duke punuar producentin me të cilin kanë krijuar kompozime për shumë artist si Sam Smith, Justin Beaber, Steven Tyler e të terë. Pra këngët e Elvanës do mbajnë firmën Poo Bear të producentit në fjalë.

Elvana ndryshe ne rrjetet sociale qëndron e rezervuar, ajo publikon diçka me shumë arsye, rreth punës apo ndonjë rast urimi për ditë feste. Ndërsa tani në shoqëri të këtij mashkulli ajo lajmërohet nga Hollivudi. Djaloshi që ndodhet përkrahë këngëtares si duket edhe ai i takon botës së muzikës.

Image