Të enjten mbrëma, Elton John e nderoi nënën e tij të ndjerë Shirley gjatë performancës në Hamburg të Gjermanisë.

Këngëtari 70-vjeçar i dedikoi një interpretim emocional të këngës Your Song nënës së tij, pasi zbuloi se ai e shkroi këtë këngë të famshme në shtëpinë e saj, dhe se e mban mend “çdo sekondë”.

Ky nderim vjen vetëm dy ditë pasi Sheila ndëroi jetë “paqësisht dhe pa dhimbje” në moshën 92 vjeçare.

Image
Global