Të gjithë e njohim Elita Rudin të dashurën e Gjikos.

Mirëpo shumë pak njerëz e njohin të dashurën e vëllait të Gjikos siç njihet me emrin artistik “Big Bang Beats”.

Ajo quhet Blerina Bokshi dhe ka linja trupore mjaft në formë.

Çifit kanë edhe foto të tjera së bashku. Elita dhe Blerina duket se do të jenë kunata të mira bashkë.

Image