Ajo vlerësohet si njëra ndër femrat më e bukura në botë. Bëhet fjalë për këngëtaren dhe aktoren e famshme, Jennifer Lopez.

Ndonëse 48 vjeçe ajo po arrin të mbahet në super formë dhe shumë femra duhet ta kenë zili.

Foto e publikuar nga ana e saj në Instagram flet shumë, dhe lë përshtypjen se rrallë kush e kësaj moshe mund të ketë linja të tilla.

Ajo është nënë e dy fëmijëve, dhe njëherit është në lidhje tash e sa muaj me Alex Rodriguez.

Image