Kudo që paraqitet, ajo merr gjithë vëmendjen.

Dhe nuk kishte si të ndodhte ndryshe as për Krishtlindje, kur Jemma Lucy u paraqit në plazh, e veshur në bikini të vogla që i shkaktuan incident,

Ylli 29 vjeçar po shijonte diellin në dimër në Gran Canaria, kur bikini i zbuloi thithkat, duke bërë që gjithë vëmendja të shkonte aty.

Ajo dukej tejet seksi dhe bombastike, me të pasmet të cilat i ka operuar së fundmi.

Image