Një e moshuar e cila kishte shkuar tek vëllai i saj për drekë ka kryer një veprim aspak të këndshëm. Ajo, sipas gazetarit të “Aldo Morning Show”, i ka vjedhur telefonin kunatës së saj. Gazetari raporton se kunata e kishte kryer këtë veprim edhe më parë.

Ajo i ka kthyer celularin kunatës pas disa orësh pasi e kishte marrë dhe është justifikuar duke i thënë se e kishte bërë për shaka dhe për t’iu dhënë një mësim që të kenë kujdes nga persona të tjerë”, tha gazetari.