Kenan Imirzal?o?lu është aktori që rrëmbeu zemra të shumë femrave, si shkak të pamjes tërheqëse që ka. Roli i tij si Ezeli në serialin e famshëm me të një ‘Ezel’.

Të shumta ishin aludimet në prejardhjen e tij shqiptare, të cilën edhe ai tashmë e ka pranuar. Kenan në Turqi është i njohur për talentin e tij në aktrim, prandaj edhe në shumë seriale ku ai luan, ka rolin kryesor.

Fama e tij është në kulm dhe aktori që duket shumë i ri, është plot 43 vjeç. Pavarësisht numrit të madh të viteve, ai ende është ‘magnet’ për shumë vajza të reja. Por Kenan është i martuar që nga viti 2016 me aktoren Sinem Kobal.