Nora dhe Era Istrefi padyshim që kanë bërë emër në tregun muzikor shqiptar dhe jo vetëm, sepse shumë shpesh kemi parë e lexuar për përfaqësimin e muzikës së tyre edhe jashtë Kosovës.

Madje, Erën çdo shqiptar e konsideron me të drejtë si “brand” kosovar, për faktin e depërtimit të saj edhe në arenën ndërkombëtare. Media shkruan jo rrallë edhe për jetën private të tyre, duke sjellë detaje për takimet e tyre familjare, për festat e përbashkëta e nganjëherë edhe për ndodhi të tjetë.

Por, a e keni ditur që krahas muzikës dhe aktiviteteve të tyre të ngjeshura, të dyja edhe Nora edhe Era, janë studente? Nëse nuk e keni ditur,  po ju sjellim edhe një detaj për to. Edhe Nora edhe Era, janë studente të Kolegjit AAB në Prishtinë.

Madje, Nora pas përfundimit të studimeve bachelor në një universitet tjetër, tashmë është studente në nivelin master në Fakultetin e Komunikimit Masiv , ndërsa motra e saj Era është po studion në Fakultetin e Psikologjisë.

Image