Një ngjarje e rëndë e cila mund të kishte edhe një fund fatal ka ndodhur në një ndër dyqanat e ABcom në Tiranë.

Ngjarja ka ndodhur saktësisht në Laprakë, ku ashtu siç mund ta shihni në videon më sipër të publikuar nga faqja “Olti Curri” në Facebook, një burrë, identiteti i të cilit nuk dihet ka hyrë më sëpatë në dyqan dhe ka shkatërruar çdo paisje të mundshme.

Fatmirësisht mes tij dhe shitësit në dyqan nuk ka pasur asnjë konfrontim fizik që mund të çonte në pasoja tragjike pasi klinte duket vërtet shumë i acaruar.

Global