Vajza e aktorit të njohur David Hasselhof, Hayley, ka bërë një editorial seksi për revistën “Slink”.

Siç thotë, fotografitë e saj ku paraqitet në veshje të brendshme, synojnë të inspirojnë dhe forcojnë femrat që të respektojnë trupin e tyre.

Njëzet e pesëvjeçarja fotografitë i ka bërë për numrin më të ri të revistës “Slink”, transmeton KosovaPress.  “Është e rëndësishme të kesh një revistë, e cila ka për synim dhënien e vetëbesimit femrave. Ballina kryesore në të cilën unë vendosem është shumë e rëndësishme dhe fuqizuese”, ka thënë ajo.

Manekinia e re është paraqitur në serinë “Huge”, ndërsa ka prezantuar edhe linjën e saj në botën e modës, Elvi.

Ajo aktualisht ka marrëveshje me agjencinë e .

Image