Këngëtarja shqiptare me famë botërore, Dua Lipa po vazhdon të jetë në qendrën e mediave botërore për sukseset në muzikë, por përveç kësaj ajo ka marrë vëmendjen edhe për paraqitjet me të dashurin e saj, Paul Kein.

Klein, që po ashtu merret me muzikë, është anëtar i grupit amerikan Lany.

Vogue ka zgjedhur Dua Lipën dhe Paul Kleinin si çiftin e ri me stilin më të mirë.

Dua Lipa ka shënuar një sukses të jashtëzakonshëm me albumin e saj të parë të publikuar më 2 qershor 2017.

Image