Zyrtarët e SHBA për Mbrojtjen e Doganave dhe Mbrojtjes së Kufirit janë duke u siguruar që prototipet e murit të mos mund të shkulen nga vendi ku do të vendosen, raporton BBC.

Presidenti Trump thotë se do të vizitojë faqen dhe do të zgjedhë projektin fitues pas testeve.

Që nga fillimi i fushatës së tij për t’u zgjedhur president e deri më sot, Trump nuk ka hequr dorë nga ndërtimi i murit në kufi me Meksikën, edhe pse ka pasur reagime të shumta kundër kësaj ndarje.