Historia e sotme e “Ka një mesazh për ty”, ku një nga katër vajzat suprizoi babain e saj, nxiti Ardit Gjebrean të fliste për herë të parë për krushkun

“Sa e kuptoj unë atë krushkun tim, që i ka dhënë vajzën djalit tim. Megjithëse e kam djalin të mirë.”, tha Arditi. Ne kishim parë fotot e Jonit dhe Merlin, të dashurës së tij. Po marrëdhënia qenka serioze dhe familjare. Jon po bashkëjeton me të dashurën dhe Arditi e quan babain e saj krushk. I qan edhe hallin, se ka vajzë edhe vetë.