Për motrat Vjollca dita e sotme është mjaft e rëndësishme pasi motra e tyre e madhe Lira feston ditëlindjen.

Si Marina ashtu dhe Luana nuk kanë kursyer urimet për to në rrjete sociale.

“Jeta ime gezuar ditelindjen! Per njeriun me te mire, gjithe te mirat e kesaj bote uroj,”-shkruan Marina së bashku me një foto ku shfaqen të dyja. Gjithashtu edhe Luana i ka bërë një dedikim të ndjerë motrës së saj të madhe ku ka shkruar: “Gezuar ditelindjen jeta ime.

Forca jote, mirësia dhe dashuria janë një frymëzim i vërtetë për të gjithë ne. E bekuar që kam një model si ty për motër Lira Vjollca. Të dua,”-përfundon urimi i Luanës. Përveç Lirës, Luana dhe Marina kanë edhe një motër tjetër