Është e lehtë që të thuani se ky vit po shkon, duke shpresuar në një vit tjetër më të mirë, kur në fakt përgjegjës jeni personalisht për të gjitha.

Nëse jeni në një lidhje, nëse keni synime të caktuara, jeni të fokusuar për t’i arritur ato.

Ekspertët amerikanë tregojnë se si ta bëni lidhjen tuaj më të lumtur e më të shëndetshme në vitin 2018.

1. Përkushtimi në gjërat e vogla, ndryshime të ndjeshme në sjelljen tonë

2. Largimi i telefonëve nga duart

3. Të qenurit njerëz më të mirë për njëri-tjetrin

4. Do të trajtojmë njëri-tjetrin me sjelljen sikur i trajtojmë miqtë.

5. Do të vazhdojmë t’i tregojmë storiet nga e kaluara

6. Kur kemi mospajtime, do t’i lëmë ato menjëanë, do të flasim e dëgjojmë njëri-tjetrin

7. Takimet do t’i çojmë më lart në nivel, duke ndryshuar vendet e takimit dhe gjërat që bëjmë – të thyhet monotonia.