Një çift nga Rusia nuk janë përmbajtur dot nga dëshira për seks, dhe kështu kryen veprime të turpshme në taksi.

Ndërkohë taksisti u  nervozua kur ata e pyetën nëse mund t’i linte vetëm për dhjetë minuta, që të ishin sa më privatisht shkruan Daily Mail.

“Jeni në vete, t’ju lë makinën që ju të bëni seks në të? Dilni jashtë dhe shkoni ku të doni”- ka thënë taksisti, që deri në atë moment përpiqej të mos t’ju kushtonte vëmendje.

Videoja është postuar nga taksisti në YouTube dhe më pas u shpërnda në portale të ndryshme.

Ngjarja që raportohet se ka ndodhur së fundmi është filmuar në një nga rrugët e Moskës Rusi.