Pallati Kensington na ka bërë dhuratën më të mirë për Krishtlindje nga familja mbretërore dhe bëhet fjalë për fotot e fejesës së princit Harry me Meghan Markle.

Në faqen zyrtare janë postuar fotot e çiftit më të ri të familjes, pas atyre të pak ditëve më parë të princit Uilliam dhe Charles me urimet për Krishtlindje.

“Princi Harry dhe znjsh. Meghan Markle kanë zgjedhur të publikojnë këto foto zyrtare të fejesës së tyre. Fotot janë bërë nga Alexi Lubo më herët këtë javë në Frogmore House në Windsor”, thuhet në postimet e Kensington Palace.

Image