Prej disa kohësh i ka munguar tregut muzikor këngëtarja Nicole Scherzinger dhe duket se për këtë ka pasur një arsye të fortë.

E konsideruar si femra më seksi, Nicole nëpërmjet një postimi në rrjetin social Instagram ka dhënë dhe arsyen e mungesës së këngëve të reja në treg, pasi ka qenë duke përgatitur reklamën e parfumit të saj të ri ‘Chosen’.