Erdogan derisa ka qenë në një konferencë, dikush është ngjitur në skenë me e përqafuar, por Presidenti turk është frikësuar për vdekje duke mendur se po i bëhet atentat nga FETO.

Në moment kanë ardhë rojet dhe e kanë largua.