Sonte në emisionin ‘Click Plus’ me temë ”Hatërmbetjet politike vs punët e shtetit”, opinionisti Alajdin Demiri në lidhje me 27 prillin i ka replikuar deputetit të BDI-së, Rexhail Ismailit, se jeni duke e ndërtuar Enver Hoxhën e dytë.

Në lidhje pse Ali Ahmeti nuk ishte prezent në kuvend më 27 prill, Rexhail Ismaili ka thënë se nuk do të lejojnë që lideri i tyre të ofendohet apo të sulmohet. Demiri i ka thënë se ju a jeni duke ndërtuar liderin dhe Enver Hoxhën e dytë.