Eminem ka publikuar këngën e tij të më të re, “Untouchable”.

Në këtë këngë ai shtjellon tema si brutaliteti i policisë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës si dhe lëvizja Black Lives Matter.

Kjo këngë është e dyta nga albumi i tij më i ri që pritet të dalë së shpejti e që quhet “Revival”.

Më poshtë mund ta dëgjoni këngën e ikonës nga Detroiti: