Artisti i njohur shqiptar Robert Alia ka degraduar në komente ofenduese me një ndjekës në Instagram.

Ndjekësi e ka ofenduar Robertin dhe duket se ky i fundit nuk është përmbajtur duke iu kthyer me të njëjtën gjuhë ofendimesh. Aliaj shquhet për tipin e tij kundër rrymës po duket këtë herë ai është nxehur vërtetë me komentuesin.