Diona Fona tashmë po konsiderohet me të drejtë si ylli i ardhshëm i madh në skenën muzikore shqiptare.

Dhe, është Dafina Zeqiri ajo që ka konfirmuar një besim të tillë. Një nga superyjet e skenës muzikore moderne shqiptare që ka zhvendosur fokusin në SHBA së fundmi ka kohë që po merret me projekte të reja për treg ndërkombëtar.

Por, kjo nuk e ka ndaluar atë që të besojë se Diona është një pasuese e denjë në majen e skenës muzikore shqiptare.

Hit pas hiti, Diona publikoi së fundmi këngën “Shy” që u pëlqye shumë nga publiku, por edhe nga Dafina Zeqiri.

Image