Këngëtarja e njohur Dafina Zeqiri është kthyer në skenë me një këngë shqip, pas lansimit të disave në anglisht me të cilat synoi tregun ndërkombëtar.

“Ti e din” titullohet kënga e re e saj. Dafina është kujdesur vetë për tekstin dhe melodinë.

Për ‘beat’ ajo ka bashkëpunuar me Lurron.