Që të dy janë këngëtarë shumë të përmendur dhe të kërkuar në mbrëmjet muzikore, duke argëtuar shumë të rinjë

Me që Genta ka një karrierë më të gjatë dhe të bujshme, as Gjikos i cili në këtë fushë u kyç më vonë nuk i mungon fare suksesi.

Së fundmi, kënga e tij u bë hit në të gjitha kanalet e po ashtu më e kënduara nga të rinjtë të cilët nuk hezitojnë ta incizojnë në llogaritë e tyre, shkruan Kosovarja.

Ndërkaq “Gucci-n” nuk ka hezituar ta shpërndajë as Genta në një formë më ndryshe.

A u bë Gjiko shkaku që sot shumicën i shohim të veshur me këtë brend?