Mbrëmjen e djeshme Çiljeta  është shfaqur në skenën e “Kënga Magjike” ku ka performuar këngën e saj “Hajmali”.

Gjatë insertit prezantues, Çiljeta shfaqej duke filmuar veten në një qendër trajtimi dhe masazhesh, ku tregonte se kishte shkruar për t’u relaksuar.

Gjatë videos, Çiljeta thotë me humor: “Ju do thoni që kjo Çiljeta e ka në terezi, por sa halle kam unë… Nga halli ka ardhur dhe këtu.”