Një çift në Zelandën e Re u kapën nga disa kalimtarë duke bërë seks, tek statuja e deles. Pamjet janë filmuar fundjavë që lamë pas, pas mesnatës në qytetin Dunedin në Zelandën e Re.

Disa të rinj ishin duke bërë xhiro në qytet dhe në një moment shohin çiftin duke kryer marrëdhënie seksuale.

“Ne ishim duke ecur rreth kur njëra prej vajzave, e cila ishte në makinë tonë ka parë citin dhe më pas ka filmuar me telefonin e saj”.

”Unë kurrë nuk kam parë ndonjë gjë të tillë. Një nga miqtë e mi e vendosi atë në internet dhe të gjithë po qeshin, përveç nënës sime. Ajo nuk e pëlqeu atë”, është shprehur vajza.