Kim Kardashian dhe Kanye est janë ndër personat më të njohur në botë prej jetës luksoze që bëjnë. Pak kohë më parë, Kim realizoi festën e foshnjes që do vijë shumë shpejt në jetë, të cilën e kanë bërë me një nënë surrogate.

Ndërkohë po qarkullojnë fjalë se marrëdhënia e tyre do përfundojë në dicorc menjëherë sapo të lindë fëmija. Thuhet se Kim ka vendosur që fëmijën e tretë do ta rrisë e vetme, pa ndihmën e bashkëshortit.

Një burim për ‘The Star’ tregon se kriza mes tyre nisi që prej problemeve shëndetësore të Kanye rreth ndryshimit të humorit.

Kim e ka vuajtur shumë këtë pjesë prandaj kërkon që të divorcohet nga ai, edhe pse vazhdon ta dashurojë.