Gjoksi i Chloe Khan është “egjel” për bikine

Bukuroshja ka bërë disa fotografi ku ka treguar gjoksin e saj të madhe derisa është duke pushuar në Dubai.

Sigurisht tërë sytë janë të gjoksi i saj dhe asetet shpërthyese që e bën të famshme atë këto 7 vitet e fundit.

Por, bikinet janë të vogla dhe Chloe mezi e mbron daljen jashtë të gjoksit të saj.

Për më shumë flasin fotografitë e saj që ajo i ka postuar nëpër rrjetet e ndryshme sociale.