Mariza Ikonomi erdhi këtë të shtunë në programin “Një kat më lart” me Ermal Peçin.

Biseda në IN nuk ishte vetëm me rrëfime e momente të veçanta për të.

Duke folur për fëmijërinë e saj, Ermali i ka treguar surprizë një video ku ajo ishte e vogël dhe fitonte Festivalin Ballkanik. E emocionuar ajo shikon videon, ku të gjithë fëmijët brohorisnin në kor emrin e saj. Ermali i tha së në atë kohë ajo garonte me emra që sot janë shumë të suksesshëm si Jonida Maliqi, Era Rusi, Alketa Vejsiu etj.

A janë këto personazhe aq dashamirës e të sinqertë me të si dikur?

“Si ishtë pyetja, nuk e kuptova. Çfarë po thoje?” – tha Mariza me ironi, duke buzëqeshur më pas. “Nësë është kështu, më vjen keq” – vijoi moderatori, duke lënë të nënkuptohej përgjigjja e saj.

Ndiqni të plotë bisedën në “Një kat më lart”./InTv/