Nëse merr këtë këshillë ajo do të lypë për më shumë në dhomë gjumi.

Seksi është gjithmonë kënaqësi në fillim, por si mund ta mbani të kënaqur në afat të gjatë?

Një studim i kohëve të fundit zbuloi se 83% e njerëzve janë të kënaqur me seksin për gjashtë muajt e parë, por pas kësaj vetëm 27% e grave thanë se ishin të kënaqur seksualisht, transmeton lajmi.net.

Pra, si mund ta përmirësoni punën tuaj te meshkujt, që femrat ta pëlqejnë atë?

Fatmirësisht, një studim i ri i botuar në The Journal of Sex Research ka përgjigjet ….
Studimi gjeti se çiftet që dhanë dhe morën seks më shumë, përjetuan orgazma të rregullta dhe raportuan seksin më shumë dhe ndjehen më të lumtur në marrëdhëniet e tyre.

Ndërsa duke vepruar nga fantazitë e çmendura seksuale dhe duke eksperimentuar me pozicione të ndryshme të seksit, gjithashtu mbajti gjallë dëshirën për seks.

Gratë marrin shumë më tepër kohë për t’u ngrohur, kështu që të menduarit e saj rreth seksit më herët gjatë ditës do të ndihmojë në zgjatjen e seksit.

Ekipi amerikan gjithashtu zbuloi se dashuria është jashtëzakonisht e rëndësishme kur bëhet fjalë për kënaqjen e seksit.