Camila Cabello ka dhënë disa lajme të mira – albumi i saj është kompletuar dhe titullohet “Camilja”.

“Albumi im debutues përfundoi më në fund. Faleminderit që keni qenë kaq të duruar me mua këtë vit, me mezi po pres ta dëgjoni. Të gjitha këngët kanë kujtime të veçanta. Vendosa emrin tim sepse ka të bëjë me jetën time”, tha këngëtarja.

Albumi do të jetë në duart e fansave, më 12 janar.

 

Global