Në pajtim me Ligjin për festat e RM-së, 6 janari 2018 (e shtunë), Buzmi, një ditë par Krishtlindjeve, është ditë jopune për qytetarët e besimit ortodoks, kumtoi sot Ministria e Punës dhe Politikës Sociale.

Njëherësh, Ministria e Punës dhe Politikës Sociale ua uron Buzmin qytetarëve të besimit ortodoks.