Ky çift ishte në një restaurant me shumë të ftuar dhe burri vetëm se kishte dalur jashtë, kur hyri me ‘bandën’ e tij.

Ai nisi një performancë shumë të veçantë, ndërsa nusen e lanë të ulej në karrige dhe desh e ‘çmendën’ nga gëzimi.
Këngë të ndryshme dhe lëvizje kreative të përcjellësve të dhëndrit, mbetën në mendje për kohë të gjatë tek të ftuarit e më së shumti tek vet gruaja.

Video si e tillë është shpërndarë me qindra herë, ndërsa në YouTube ka marrë më shumë se një milion klikime. Shikojeni më poshtë.