Udhëtimi i Brabus për dyzet vite shfaq rrugëtimin e njërës prej markave më të njohura e më ekskluzive të përditësimit të veturave në botë.

Dhe tani më e fortë se kurrë, Brabus sot përfaqëson autoritet në botën e përditësimeve të veturave të garave e super luksoze, transmeton koha.net.

Prodhimi i Brabus ka filluar qysh në vitin 1977 në qytetin e Bottrop të Gjermanisë, i cili deri atëherë njihej për industrinë e rëndë, ndërsa më vonë e gjithë zona e Rurit do të bëhej epiqendra e përpunimit të veturave ekskluzive të Mercedes-Benz.