Paraja Digjitale ishte temë diskutimi mes përdoruesve dhe disa njohësve të teknologjisë e madje edhe vet zyrtarëve të Bankës Qendrore.

Derisa dikush pranon se ka filluar të përdorë ketë lloj valute për të blerë e shitë gjësende dikush nuk ka besim fare në të.

E përfaqësuesi i Bankës Qendrore të Kosovës e rikonfirmoi vendimin se nuk e njohin Bitcoin-in apo valutat tjera dixhitale.

Platforma Blackchain në vete përmban mijëra valuta digjitale e ajo me vlerën më të madhe deri më tash është Bitcoin që javën e kaluar pati vlerën mbi 18 mijë dollarë për një njësi.