Janë publikuar emrat e listës së shteteve të cilët kanë votuar pro dhe kundër vendimit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, që njeh Jerusalemin si Kryeqytet të Izraelit.

E në mesin e këtyre shteteve, Shqipëria renditet e dyta që ka votuar kundër Shteteve të Bashkuara sa i përket këtij vendimi.