Çështjen rreth emrit midis Maqedonisë dhe Greqisë duhet ta zgjidhim. Duhet të bashkohemi dhe t’i ndihmojmë Komisionit Evropian, t’i ndihmojë Brukselit të sjellin vendime të drejta dhe jo të vendosin ndonjë ultimatum.

Këtë e theksoi kryeministri bullgar, Bojko Borisov sot në Beograd pas takimit me presidentin serb, Aleksandar Vuçiq dhe kryeministrat e Greqisë, Aleksis Cipras dhe të Rumanisë, Mihaj Tudose.

“Ne dëshirojmë ta kryejmë detyrën tonë dhe madje atëherë të theksojmë se çfarë propozojmë, ndërsa pjesë e tyre është të vendosin nëse do ta pranojnë ose jo”, theksoi Borisov.