Mbi 1000 biseda të përgjuara për rastin “Titanik”, për parregullsi zgjedhore do të mund të dëgjohen në gjykatë. Pas seancës së djeshme publike Gjykata e apelit vendosi që këto biseda të jenë pjesë e materialit dëshmues kundër 21 personave të akuzuar për manipulime zgjedhore. Mes të akuzuarve është edhe ish kryeministri Nikolla Gruesvki, Martin Protuger, dhe Kirill Bozhinovski.