Tara, vajza e Bleros dhe Teutës është bërë këngëtare.

Ajo ka lansuar këngën e parë ‘Shoqe kallamoqe’ që është në bashkëpunim me një shoqe të saj.

Kjo këngë është shkruar nga nëna e saj Teuta kurse muzika është bërë nga babai i saj Blero, duke bërë një “bashkim” të tyre në këtë projekt muzikor.

Kënga i ka pëlqyer edhe Afronës, pasi ka shpërndarë në Instastory dhe e ka etiketuar Bleron. Urojmë që Tara të ketë të njëjtin sukses në muzikë si babai i saj.