Big Mama është nga këngëtaret më të mira shqiptare. Pasi bëri ndërhyrje në stomak, Big-u është shfaqur në formë të shkëlqyer duke treguar gjithmonë e më shumë me veshje seksi dhe të shkurtra format e saj.

Këngëtarja shqiptare nga Maqedonia po mahnit madje edhe paraqitjet e saj skenike. Mbrëmjen e djeshme në “C’est la vie”, ajo i befasoi të gjithë me veshjen e saj seksi ku tregonte këmbët e gjata.

Image