Modelja gjoksmadhe Beth Morgan pritet që të jetë në serialin e njohur britanik Coronation Street derisa do të paraqitet pranë një tinejxheres problematike Bethany Pllat për një rol episodik të vallëzimit

Karakteri i Bethanys quhet Lucy Fallon kurse sipas sinopsisit të serialit ajo do ti bashkohet një klubi të xhentëlmenëve edhe pse ka 16 vjeç.

Kurse modelja gjoksmadhe ka marrë tërë vëmendjen e këtij episodi pasi që ka luajtur rolin e një valltareje seksi.

Teaser i këtij seriali tashmë ka dalë në Twitter dhe Beth shihet në të brendshme, kurse gjoksi i saj është më të vërtetë i mahnitshëm gjersa modelja tregon format e saj seksi.